fbpx

ALLERGIVENLIGT HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

CSJ CP LINJEN UDGÅR GRUNDET BREXIT
Foderskifte knap

ALLERGIVENLIGT HUNDEFODER

Command Performance (CP) er et hvede/glutenfri allergivenligt hundefoder, hvor der kun bruges de absolut allerbedste ingredienser og råvarer til fremstilling af dette Super PREMIUM hundefoder.

Et allergivenligt hundefoder der er 100% fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Hundens mave er meget sjælden sensitiv overfor Laks eller Lam – og så elsker hundene smagen.

HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

Command Performance (CP) er et hundefoder specielt fremstillet til aktive hunde og hunde med gigt. Glucosamin hjælper hunden med at vedligeholde knogler, knoglebrusk og ledvæske.

Dette hundefoder med Glucosamin er derfor også særdeles velegnet til ældre hunde eller hunde med led- og/eller gigt eller andre former for slildtage eller ømhed i bevægelsesapparatet.

BEMÆRK: DER ER 15 KG. I VORES POSER, ALTSÅ 25% MERE FODER END I EN POSE MED 12 KG

– HUSK DET NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER

 • hundefoder med lam til aktive hunde

  CP 24 MED LAM
  TIL AKTIVE HUNDE

  DKK 399,00 Tilbud
 • CSJ Hvalpefoder til hvalpe og drægtige tæver

  CP 27 HVALPEFODER
  MED GLUCOSAMIN

  DKK 450,00 Tilbud

ALLERGIVENLIGT HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

CP linjen er et allergivenligt hundefoder der er hvede/glutenfri. Der bruges to hovedproteinkilder, Laks eller Lam, ikke mikset med okse, kylling, eller anden proteinkilde. Fodret indeholder Glucosamin, Chrodroitin, MSM og Omega 3 og 6 som standard i alle CP varianter. Disse ingredienser gør fodret særdeles velegnet til aktive hunde, som får et naturlig tilskud af aminosukker til vedligeholdelse af brusk, sener, væv, ledvæske, pels, immunforsvaret, mm. Den store optagelse af fodret holder hunden klar dag efter dag.

Dette hundefoder med Glucosamin er også særdeles velegnet til ældre hunde eller hunde med led- og/eller slidgigt eller andre former for gigt, slildtage eller ømhed.

Nedfor finder du en sortimentsoversigt for CP linjen, som alle er et hundefoder med Glucosamin:

COMMAND PERFORMANCEPROTEINFEDTASKEFIBREPROTEINKILDE
CP 18 MED LAM
SLANKE- OG SENIORFODER
18%8%7,0%3,5%LAM
CP 21 MED LAKS
TIL AKTIVE OG LIVLIGE HUNDE
21%12%6,0%3,0%LAKS
CP 24 MED LAM
TIL AKTIVE OG LIVLIGE HUNDE
24%14%9,0%2,5%LAM
CP 27 MED LAM
TIL HVALPE OG DIGENDE TÆVER
27%16%7,5%2,5%LAM
CP 30 MED LAKS
TIL MEGET AKTIVE OG TYNDE HUNDE
30%20%7,0%3,0%LAKS

UK's Brexit aftale efterlod os, som importør, i et økonomisk dilemma. Foderet ville stige i pris med 75-100% og ikke nok med det, men nye regler gør at foderet skal ændres i sammensætningen, så kvaliteten reelt bliver dårligere.

Det vil vi ikke byde vores trofaste kunder.

Med mere end 20 års foder erfaring til hunde og 45 års erfaring med hunde generelt, ved vi hvad hunde har brug for ved forskellige aktivitetsniveauer.

Den erfaring har vi brugt og har fået lavet 3 varianter i hundefoder, AKTIV serien, med samme sunde ingredienser, som vi kender fra CSJ serien, men opdateret efter nyeste viden om ernæring til hunde.

AKTIV serien er med Glucosamin, og velegnet til alle hunde, aktive, store som små, også dem med gigt. Læs mere om Glucosamin til hunde og om gigt hos hunde.

UniQ, som er en kendt spiller på markedet, står for den øvrige del af vores sortiment.

Vi håber selvfølgelig at du som kunde vil fortsætte med at købe dit hundefoder hos os.

Med AKTIV fodret giver du din hund et 100% naturligt, sundt og korrekt foder, fremstillet af hovedsageligt Skandinaviske ingredienser.

Med UniQ sortimentet får du en bred vifte af ernæringsrigt fuldfoder til enhver hund i alle aldre.