fbpx

ALLERGIVENLIGT HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

ALLERGIVENLIGT HUNDEFODER

Command Performance (CP) er et hvede/glutenfri allergivenligt hundefoder, hvor der kun bruges de absolut allerbedste ingredienser og råvarer til fremstilling af dette Super PREMIUM hundefoder.

Et allergivenligt hundefoder der er 100% fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Hundens mave er meget sjælden sensitiv overfor Laks eller Lam – og så elsker hundene smagen.

HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

Command Performance (CP) er et hundefoder specielt fremstillet til aktive hunde og hunde med gigt. Glucosamin hjælper hunden med at vedligeholde knogler, knoglebrusk og ledvæske.

Dette hundefoder med Glucosamin er derfor også særdeles velegnet til ældre hunde eller hunde med led- og/eller gigt eller andre former for slildtage eller ømhed i bevægelsesapparatet.

BEMÆRK: DER ER 15 KG. I VORES POSER, ALTSÅ 25% MERE FODER END I EN POSE MED 12 KG

– HUSK DET NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER

ALLERGIVENLIGT HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

CP linjen er et allergivenligt hundefoder der er hvede/glutenfri. Der bruges to hovedproteinkilder, Laks eller Lam, ikke mikset med okse, kylling, eller anden proteinkilde. Fodret indeholder Glucosamin, Chrodroitin, MSM og Omega 3 og 6 som standard i alle CP varianter. Disse ingredienser gør fodret særdeles velegnet til aktive hunde, som får et naturlig tilskud af aminosukker til vedligeholdelse af brusk, sener, væv, ledvæske, pels, immunforsvaret, mm. Den store optagelse af fodret holder hunden klar dag efter dag.

Dette hundefoder med Glucosamin er også særdeles velegnet til ældre hunde eller hunde med led- og/eller slidgigt eller andre former for gigt, slildtage eller ømhed.

Nedfor finder du en sortimentsoversigt for CP linjen, som alle er et hundefoder med Glucosamin:

COMMAND PERFORMANCEPROTEINFEDTASKEFIBREPROTEINKILDE
CP 18 MED LAM
SLANKE- OG SENIORFODER
18%8%7,0%3,5%LAM
CP 21 MED LAKS
TIL AKTIVE OG LIVLIGE HUNDE
21%12%6,0%3,0%LAKS
CP 24 MED LAM
TIL AKTIVE OG LIVLIGE HUNDE
24%14%9,0%2,5%LAM
CP 27 MED LAM
TIL HVALPE OG DIGENDE TÆVER
27%16%7,5%2,5%LAM
CP 30 MED LAKS
TIL MEGET AKTIVE OG TYNDE HUNDE
30%20%7,0%3,0%LAKS