fbpx

KORNFRI HUNDEFODER TIL HUNDE MED SARTE MAVER OG KORNALLERGI

Kornfri hundefoder

Kornfri hundefoder er forholdsvis nyt indenfor hundefoder, da nogle hunde har fået kornallergi af en eller anden årsag. For korn er en naturlig del af en hunds foder i naturen. I traditionelt hundefoder er der korn i, mest som fyldstoffer og for at give hunden en bedre mæthedsfornemmelse.

Vores kornfri hundefoder er 100% fri for korn, ris og majs, samt kunstige aromaer, smags- og farvestoffer. Vores kornfri hundefoder er sammensat med alle de næringsstoffer og vitaminer som din hund har behov for. Du behøver derfor ikke tilsætte mineraler og andre tilsætningsstoffer til vores kornfri hundefoder.

Hvorfor Kornfri hundefoder?

Nogle mener at det ikke hører til i hundens mave fra naturens side. Her er det kun kød, frugter og grønt, som ulven spiser. Men den får dog også gennem sit bytte korn i maven, så hvad der er korrekt og ikke korrekt ved ingen vist helt sikkert. Men sikkert er det at nogle hunde udvikler kornallergi og det er her vores kornfri hundefoder kan hjælpe.

Nogle hunde prutter også meget, hvis ikke de får kornfri hundefoder. Korn har indvirkning på fordøjelsen.

Kornfri hundefoder fås med eller uden Glucosamin. Glucosamin til hunde modvirker gigt og dårlige led hos vores hunde. Vi har begge typer kornfri hundefoder.

Kornfri hundefoder er skabt til dem der ikke vil gå på kompromis med hundens ernæring og sundhed.