fbpx

LEGETØJ TIL HVALPE

Er et billigt hundefoder ikke et dårligt hundefoder?

Nej, for det vi har sparet på er posen udseende og markedsføringen. Vi bruger ikke penge på dyre og meget flotte poser, vi mener at det ligegyldigt med indpakningen, hvis indholdet er i orden – og det er det. Der bruges heller ikke en masse penge på dyr markedsføring, vi bruger “mund til mund” metoden. Igen en stor besparelse – til DIN fordel.

CSJ Champ linjen er blevet en rigtig Best Seller – en af de mest populære serier af komplette naturlige hundefoder i Storbritannien som passer hunde i alle aldre og racer. Her får du virkelig noget for pengene, selvom det er billig hundefoder i PREMIUM kvalitet.

Er der så sparet på råvarerne?

Nej, det er lavet af 100% naturlige råvare uden tilsætningsstoffer, proteinerne er animalske (ikke kornprodukter). Så kan du få et godt billigt hundefoder, der til fulde lever helt op til de krav der stilles til et Premium hundefoder.

Proteinkilderne er okse, lam og kylling i et korrekt mix, sammensat af nogle af Englands førende ernæringseksperter. Det giver etvelsmagende foder, som hundene er vilde med. Der er en god optagelsesevne, så efterladenskaberne er ikke store.

CHAMP hundefoder bliver brugt af Champions i mange forskellige verdener, f.eks. hyrdehunde, apportører, jagthunde, brugshunde, opdrættere, redningshunde etc.

BEMÆRK: DER ER 15 KG. I VORES POSER, ALTSÅ 25% MERE FODER END I EN POSE MED 12 KG

– HUSK DET NÅR DU SAMMENLIGNER PRISER

No products found which match your selection.

HVORFOR KAN VI TILBYDE BILLIG HUNDEFODER?

Hos HP Hundefoder undre vi os over de store rabatter nogle af vores kollegaer tilbyder. Hos os har vi skåret forhandlere fra og giver den fortjeneste de skulle have til vores kunder, derfor kan vi leverer Premium hundefoder til billige penge, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi antager at der må være hundeejere som betaler en masse ekstra penge, fordi de køber 1 eller 2 poser “billig hundefoder”.

Vi giver ikke de store rabatter, vi tilbyder en god pris fra starten, så ingen føler sig snydt eller at de “bidrager” til dem der køber stort ind. Vi har heller ikke den store forhandlerkreds, det led har vi fjernet, til vores kunders fordel = billig hundefoder til alle.

Men nu er det jo også sådan, at kvalitet jo trods alt også koster penge, samt at fragten er blevet dyrere, når man henter hundefoder fra udlandet (England). Men hvorfor får vi så ikke selv lavet vores hundefoder, det må da være billigere?

Fordi vi gennem mere end 15 år har brugt CSJ hundefoder til vores egne hunde. Vi træner selv hunde på absolut højeste niveau (jagthunde). Vi kan ikke selv sammensætte et kvalitets hundefoder uden ernæringseksperters vejledning og vi ser heller ingen grund til at opfinde den dybe tallerken to gange.

Producenten af CSJ hundefoder er selv aktive hyrdehundefolk gennem generationer som også kender til kravene for optimal fodring af hunden til vinderhunde. Men vil du vide mere er du altid velkommen til at kontakte os på 26201707.

CHAMP LINJENPROTEINFEDTASKEFIBREPROTEINKILDE
Little CHAMP26%12%7,5%3,0%OKSE, LAM & KYLLING
CHAMP Adult20%10%9,0%3,0%OKSE & LAM
Old CHAMP18%6%7,0%3,75%OKSE & LAM
Sooper Dooper CHAMP28%12%7,5%3,0%OKSE, LAM & KYLLING