fbpx

OM OS

HP Hundefoder blev stiftet i 2012 af undertegnede John Hilmer Hansen.

Årsagen ligger flere år tilbage. Allerede i 2006 prøvede jeg CSJ’s hundefoder første gang, da en kammerat dengang havde importen. Jeg er selv meget ivrig hundesportsmand, opdrætter og jæger, så jeg ved noget om hvad der kræves af foder for at holde en hund til på absolut topplan, uanset om det er på jagt, til agility, hos hyrdehunde, brugshunde, m.fl.

Jeg forlanger et foder der kan fylde hundens depoter op fra dag til dag, når man skal træne flere dage eller uger i træk. Jeg kræver et foder med en meget stor og hurtig optagelseværdi og her passer Command Performance (CP) linjen perfekt. Alle ingredienser er fra naturen, så der er næsten ingen “affaldsstoffer” på græsplænen – hunden bruger det meste.

Men i 2021 var det slut med CSJ. UK Brexit gjorde at priserne steg helt vildt og ville gøre det umuligt at sælge fodret mere. Men vi fik vores egen AKTIV hundefoder som hovedprodukt, sammen med UniQ hundefoder, som jeg har kendt i mange år.

Det nye AKTIV hundefoder med Glucosamin er lavet efter samme sunde principper som CSJ, men i en opdateret udgave og med danske eller Nordiske råvarer.

Pia Thomsen HP Hundefoder

Inden maj 2021

I 2009 fik jeg tilbudt at overtage importen af CSJ, men det havde jeg ikke tid til den gang, da jeg lige havde startet min nuværende virksomhed Hilmer Consulting op.

Jeg måtte ud på “fodermarkedet” igen og prøvede over de næste ca. 3 år forskellige foderbrands, men ingen af dem kom helt op på CSJ niveau. Jeg kontaktede derfor CSJ i 2011 og fik derefter importen af CSJ i Danmark.

Det startede med at nogle venner også ville bruge det, men det tog hurtigt overhånd og derfor var vi nødt til at oprette et firma. HP (Hilmer og Pia) Hundefoder blev grundlagt og siden er det kun gået fremad.

“VORES MISION ER AT SKABE BEDRE LEVEVILKÅR FOR DE MANGE HUNDE”

Alt for mange hunde bliver fodret med for dårligt foder. Det vil vi gerne være med til at lave om på. Derfor er HP Hundefoder produceret på nøje udvalgte naturlige ingredienser, hovedsaglig fra de Skandinaviske lande.

“VI VIL VÆRE DEN BEDSTE LEVERANDØR AF NATURLIG PRODUCERET HUNDEFODER”