fbpx

HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

Giv din hund de bedste betingelser for et langt liv

HUNDEFODER MED GLUCOSAMIN

GRATIS FRAGT VED KØB AF 2 POSER HUNDEFODER

AKTIV serien – Dansk hundefoder med Glucosamin og sunde råvarer

Dansk Hundefoder med Glucosamin

AKTIV serien består af de allerbedste og nøje udvalgte råvarer fra landene omkring os.

Serien er sammensat så den passer præcis til alle hundes behov, fra hvalp og til den ældre hund, aktiv eller mindre aktiv.

Det er et dansk produceret hundefoder med ingredienser og råvarer fra de Nordiske lande.

AKTIV serie indeholder Glucosamin (Arctiflex), som er et naturligt tilskud til vedligeholdelse af led og brusk i hundens bevægeapparat.

Vores hundefoder med Glucosamin kan anvendes til ALLE typer hunde i alle aldre.

Pillerne i hvalpefodret er meget små (max. 8 mm), i voksen udgaven kun lidt større (10 mm) og i Senior fodret er piller flade (15mm).

Man kan godt kalde det for gigt foder til hunde.

Sunde og rene råvarer

Grønsager og urter stammer fra landene omkring os. Olierne stammer fra raps og hampefrø fra Danmark.

Proteinerne kommer fra let fordøjeligt kyllingekød og fisk, som gør fodret særdeles velsmagende.

Omega 3 kommer fra Krill og fisk fra farvandene omkring os. Omega 6 kommer hovedsagelig fra koldpressede olier af Raps og Hampefrø.

Omega 3 & 6 styrker immunforsvaret og giver en flot og blank pels.

AKTIV serien med æbler, som indeholder ca. 30 forskellige mineraler, antioxidanter og kostfibre.

Aktive hunde, er hunde der i gennemsnit er ude i mere en 1 time om dagen.

Men uanset hvor aktiv din hund er, er dansk hundefoder med Glucosamin vejen til et bedre liv og bedre mobilitet for din hund.

Er der forskel på Dansk hundefoder med Glucosamin?

Ja, der er forskel på hvorfra Glocosaminen kommer.

Glucosamin kan udvindes fra den grønlæbede musling eller fra skaldyr.

Glucosamin udvundet fra skaldyr er mere end 10 gange kraftigere end Glucosamin fra den grønlæbede musling.

Glucosaminen i HP AKTIV hundefoder stammer fra skaldyr.

Læs mere om gigt hos hunde og hvad Glucosamin kan gøre for din hund.

Grønsager, olier og urter stammer fra de nordlige breddegrader.

Det køligere klima gør at urter og grønsager vokser langsommere end på de varme breddegrader.

Det giver masser af smag, større indhold af vitaminer og næringsstoffer og i det hele taget en bedre kvalitet.

Dansk hundefoder med Glucosamin
– info om ingredienser

Tryk på råvarerens navn for info.:

Kyllingekødet der anvendes stammer fra opdræt i Skandinavien. Det er ikke kun saftigt, nærende og velsmagende, men samtidig letfordøjeligt og fyldt med proteiner af høj biologisk værdi.

AKTIV serien indeholder masser af Krill og fisk fra rene farvande. Krill er et rejelignende skaldyr, der lever af alger. Den ekstraherede olie stammer fra arten Euphausia Superba, som er en meget rig kilde til omega-3 fedtsyrer. Ligesom fiskeolie indeholder Krillolie både omega-3 fedtsyrer, eicosapentaen-syre (EPA) og doco-sahexaen-syre (DHA), men sammensat i en anden form. Hvor de fleste fiske- og torskelever olier er i triglycerid-form, er Krillolien i fosfolipid-form. Det betyder, at den er mere stabil og desuden indeholder naturligt forekommende Astaxanthin, som medvirker til at øge holdbarheden af de vigtige fedtsyrer markant.

Den raps og hampefrø der anvendes, stammer fra Danmark. Olierne er koldpressede, hvilket vil sige, at de ikke har haft en temperatur over fyrre grader i processen med at udvinde dem. Det bevarer vitaminer og mineraler optimalt, giver renere olier og et højt indhold af de essentielle fedtsyrer omega-3 og -6. Olierne understøtter stofskiftet, styrker immunforsvaret og giver en smuk pels. Det er kendt at hampefrø olien kan hjælpe hunde der lider af allergier, angst, adfærdsproblemer, gigt, immun sygdomme, fordøjelsesproblemer, diabetes, kræft, kramper og kroniske smerter.

Et æble indeholder 30 vitaminer, mineraler, antioxidanter og kostfibre. For hvert kilo AKTIV foder der fremstilles, anvendes der fem æbler. Det svarer til, at din hund får et æble om dagen. Samtidig er AKTIV serien rig på lækre og sunde grøntsager som ærter, bønner, kartofler og gulerødder fra markerne omkring os.

Glucosamin er en uvurderlig hjælp til hunde med led- og bevægeproblemer eller som forebyggende tilskud mod slidgigt. Arctiflex er udvundet af skaldyr fra havene omkring os. Arctiflex er udviklet og testet i Skandinavien og har vist sig at være endnu mere virksom end Glucosamin fra den grønlæbede musling som traditionelt anvendes som Glucosamin kilde. Alle varianter i AKTIV serien indeholder Glucosamin, Senior endda dobbelt dossis.

Tryk på urtens navn for info.:

Fordøjelsesregulerende og blodsukkerstabiliserende

Lige siden oldtiden har Cikorie-planten med sine iøjnefaldende lyseblå blomster være brugt som lægemiddel mod lever- og nyresygdomme. Cikorie indeholder fordøjelsesregulerende bitterstoffer og kulhydratet inulin, der stabiliserer blodsukkeret.

Inulin er kendt som et effektivt probiotika, der er fællesbetegnelsen for en række mikroorganismer med sundhedsfremmende egenskaber og gavnlig indflydelse på mave-tarm-kanalens mikrobielle flora.

Undersøgelser har således vist, at daglig indtagelse af inulin giver en betydelig vækst af positive bifidobakterier i tyktarmen. Det medfører en reduktion af de skadelige sygdomsfremkaldende forrådnelsesbakterier i tyktarmen, som f.eks. salmonella, shigella, listeria og campylobacter.

Infektionshæmmende

Røllike har i århundrede været kendt som et godt middel mod betændelse. Da røllike indeholder så mange forskellige aktivstoffer, har forskerne i dag haft svært ved at pege på blot en enkelt effekt af røllike. Almindelig røllike har et højt indhold af flavonoider, der, uden at være egentlige vitaminer, har en række vigtige, ernæringsmæssige virkninger.

Røllike indeholder også mange andre aktive stoffer, herunder en æterisk olie, der bl.a. består af kamfer, cineol og chamazulen. Herudover indeholder røllike achillein, garvestoffer, isovaleriansyre, salicylsyre, asparagin og harpiks.

Immunstimulerende og antioxidativ

Rød Solhat stammer fra Nordamerika, hvor indianere i århundreder har brugt planten til behandling af slangebid, insektstik og halsonde. Den røde solhat vokser ikke vildt i naturen i Europa, men har længe været dyrket i Mellemeuropa som lægeurt og prydplante.

De aktive indholdsstoffer i Rød Solhat er bl.a. cikoriesyre, forskellige alkamider og polysakkarider. Toppen af planten har et ekstra højt indhold af cikoriesyre, mens roden overvejende indeholder alkamider. Cikoriesyre og alkamider har en immunstimulerende effekt, og for cikoriesyrens vedkommende er der endvidere påvist en antioxidativ virkning.

Virker udrensende på nyre og blære

Persillen er en middelhavsplante. I dag er der udviklet flere forskellige varianter af den gamle kulturplante: Den krusede persille, den glatbladede, persilleroden og selleripersillen, der ligner persille, men smager som selleri.

Mange mener, at bredbladet persille har den kraftigste smag, og den opfattelse bliver støttet af kemiske analyser, der viser, at bredbladet persille har et højere indhold af æteriske olier. Persille er en nyttig antioxidant, der modvirker frie radikaler. Persille er rig på jern, og den virker udrensende på nyre og blære.

Antibakteriel effekt

Hele oregano-planten har kirtler, som indeholder duftende, æteriske olier. Når oreganoen blomstrer, er marken fuld af bier og sommerfugle, for blomsternes nektar er meget eftertragtet af insekter. Den oregano, vi dyrker til AKTIV serien, er en variant med et højt indhold af æteriske olier og som derfor har en stærk duft og smag. Oregano har en kraftig antibakteriel virkning og virker understøttende på immunforsvaret.

Højt indhold af Vitamin C og fiber

Hyben er de orange, højrøde, brune eller sorte frugter fra en af ca. ti arter af vilde roser. Frugterne indeholder store mængder C-vitamin, A-vitamin og kalcium. De mikroskopiske stoffer, der giver hybenfrugten sin karakteristiske farve, har vist sig at forstærke C-vitaminets effekt.

Det er derfor ikke overraskende, at mennesket i århundrede har tillagt hyben helbredende egenskaber, der kunne styrke immunforsvaret og beskytte mod forkølelse og infektion. Det høje indhold af fibre og frugtsyre i hyben, fremmer fordøjelsen. Frugten indeholder også masser af beta-caroten, diverse B-vitaminer og utallige mineraler som kalium og fosfor.

Kraftfuld antioxidant med leverstyrkende effekt

Marietidsel er en stor, flot toårig tidsel med høj vækst og hvidplettede blade. Botanisk står marietidsel artiskokken nær. Begge tilhører tidselplanterne, som ligner vore hjemlige tidsler, og hos begge er det store, røde blomsterhoved omgivet af piggede blade.

Marietidselfrøene indeholder silymarin, som er en kraftig antioxidant. Derudover har marietidsel en kraftig leverstyrkende effekt.

Tryk på urtens navn for info.:

Toksinbindende effekt og rig på gavnlige mikromineraler

Lucernen kommer oprindeligt fra middelhavsområdet. Den har et imponerende rodsystem, og rødderne kan nemt nå ti meter ned i jorden. Det betyder ikke kun, at lucernen kan skaffe vand, uanset hvor tørt det er, men også at den er rig på gavnlige mikromineraler.

Derudover har lucernefibrene, som nogle af de eneste i verden, en toksinbindende effekt, så evt. skadelige toksiner, herunder især T2 toksiner, bindes og udskilles med afføringen.

Gavnlig effekt på luftvejene

Timian stammer oprindeligt fra Sydeuropa og vokser vildt i varmt klima. Men selv en sydeuropæer kan klare sig i det kølige, nordiske klima, for timian vokser i næsten al slags jord, bare den er veldrænet.

Timian har en gavnlig effekt på luftvejene og indeholder bl.a. thymol, garvestoffer og bitterstoffer.

Smertestillende og beroligende

Mynte-planten indeholder flavonoider, gærstoffer og æterisk olie, hvis hovedbestanddel er men¬tol, og den høstes kort før blomstring. Pebermynte virker krampeløsnende, smertestillende og beroligende. Mynte har derudover en antibakteriel effekt.

Styrkende for hud og pels

Denne højaktive plante er en vigtig leverandør af kiselsyr, der fremmer optagelsen og omsætningen af kalk og beskytter mod fedtaflejringer i arterierne. Agerpadderokken indeholder en koncentreret mængde mineraler og virker styrkende på hud og pels.

Agerpadderokken er samtidig sammentrækkende og blodstandsende, og anbefales derfor mod såvel maveproblemer som generelle svaghedstilstande.

Pulver af bukkehornsfrø indeholder komplekse bioaktive aminosyrer, der hjælper bugspytkirtlen med at producere insulin. Adskillige forsøg har vist, at frøene har positiv indvirkning på hundens glucoseniveau efter et måltid.

Der var ingen eller kun meget ringe forøgelse af blodets indhold af insulin, hvilket er et utvetydigt tegn på forbedret insulinfølsomhed.

Stort indhold af essentielle olier

Fennikel-frøene har en stærk aroma og indeholder store mængder af essentielle, æteriske olier. I Ægypten har fennikel været kendt som medicinplante i flere tusind år. Den siges at hjælpe mod krampe, migræne, mave-tarmkatar, diarré og luft i tarmene.

Fremmer optagelsen af glukose i cellerne

Lægestrengbælgen fremmer optagelsen af glukose i cellerne og hæmmer optagelsen af sukker fra tyndtarmen. Bælgen er kendt for at være mildt vanddrivende. Da den ligeledes er blodsukkersænkende og regulerer blodsukkeret, er lægestrengbælg meget velegnet til ældre hunde.