fbpx

ULDSOKKER I MERINO ULD

Måske de bedste sokker nogensinde?

Efter mange års udviklingsarbejde har vi endelig løst gåden. Vi har tilføjet vores uldsokker i Merinould tre funktionelle forbedringer, der adskiller sig markant fra selv de bedste uldsokker du kender:

  1. Opretholde den velkendte komfort fra Merinould, men tilføre sokkerne en hidtil ukendt slidstyrke
  2. Forene og kombinere erfaring, dedikeret forskning, udvikling og den mest avancerede “strikke-teknologi” verden har set. Og tilmed samle det der, hvor verdens fineste merinould stammer fra – New Zealand
  3. Elastisk støtte/kompression er strategisk strikket ind i hver sok – det hedder ESS™, som sikrer kompressionfremmende blodcirkulation i fødderne. Det gør samtidig, at sokken ikke glider ned eller krøller i støvlen – den bliver siddende på foden.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål på tlf: 26201707 eller skriv til os.

Traditionsrigt håndværk

Geoff Anderson er kendt for super lækre produkter i meget høj kvalitet til fiskefolket. Det er dem der står bagved vores uldsokker i Marinould.

De udtaler: “Bagom hver eneste sok, vi producerer, findes der mere end 117 års erfaring, håndværk og historie. Det sikrer, at sokkerne er både slidstærke og behagelige. Vores teknologi tager det kraftige, rå merinould-garn og forfiner det til “loop-polstring”, forstærker, tilfører elasticitet og samler det hele i et par sokker – måske de bedste du nogensinde har haft?”

Ingen ubehagelige syninger

Hvad er ESS™ Elastic Support System?

Det elastiske støttesystem forstærker strømpens funktioner. ESS™ giver en god komfort og støtter foden og underbenet. Den sidder tæt uden at stramme, hvilket betyder at strømpen heller ikke glider ned eller folder.
En nøjagtig pasform med en tætsiddende sok er afgørende for at reducere friktion og forskydning når du vandre. Den avancerede produktionsteknologi afstemmer og tilpasser elasticiteten og giver hver enkelt sok en perfekt afstemt støtte og pasform.

På billedet til højre ser du hvor kompleks strømpen er strikket.

  1. Strækbar manchet sikrer, at sokken bliver på plads
  2. Maximum “loop-polstring” giver høj komfort og det perfekte mikroklima
  3. Y-Heel-design låser sokken omkring hælen
  4. ESS™ (Elastic support system) støtter i hele den øverste del af sokken
  5. Comfort Zone™ pude og forstærkede slagzoner giver ekstra holdbarhed
  6. Elastisk bælte over fod-ryggen
  7. Sømfri afslutning ved tæerne
Se syningerne i ESS strukturen