fbpx

RETURNERING AF VARER

RETUR- OG FORTRYDELSEPOLITIK

Kan jeg returnere en vare?
Ja, det kan du godt.
Send en mail til info@hp-hundefoder.dk, så opretter vi en retursag med det samme. Husk at anføre dit kontonummer og fakturanr. hvortil pengene skal tilbagebetales.

Fortrydelsesret
Du har altid 14 dages fuld returret, undtagen på evt. specielle tilbud. Det betyder, at du fuldt ud kan fortryde dit køb i op til 14 dage og få dine penge retur. Det forudsætter, at varen ikke er brugt og fortsat er i original emballage. Varen må selvfølgelig pakkes ud og prøves, men skal være pakket i originalemballagen ved returnring.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes varens fulde købspris excl. fragtomkostninger til din konto indenfor ca. 2 uger. Omkostninger til selve returneringen skal du selv afholde.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt du som kunde modtager dine varer.

Reklamationsret
HP-Hundefoder yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles hurtigst muligt.

Reklamationsretten løber fra det tidspunkt, du som kunde modtager varen.

I første omgang bedes du kontakte HP Hundefoder på 26201707. Vi vil høre om sagen og bede dig sende dokumentation i form af billeder og vil på den måde i vides muligt omfang afgøre reklamationssager. Vi forbeholder os dog stadig retten til at få tilsendt varen til gennemsyn.

Godkendes reklamationen, sendes en ny vare på HP Hundefoder’s regning.