fbpx

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HP-Hundefoder.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og sælger

Levering direkte til døren
HP Hundefoder har general levering til døren af varer købt i webshoppen. Levering til døren gælder kun varer der ønskes sendt til adresser i Danmark. Levering af varer anses som sket når kunden har fået varen udleveret. Er der skade på varen, er det kunden der skal reklamerer direkte til distributøren. Vi forbeholder os dog ret til at sende pakker til pakkeshops for at spare på fragtomkostningerne for vores kunder.

Vi benytter os af DAO, som leverer om natten. Dette for at holde forsendelsesomkostningerne nede samt have en mere sikker leverandør end PostNord. Der kan dog være op til 4-5 hverdage leveringstid. Enkelte pakker leveres til pakkeshops med GLS eller Bring.

Levering i trappeopgange sker på købers eget ansvar.

Levering af varer sker med en distributør valgt af HP Hundefoder. Levering sker normalt indenfor 2 – 4 hverdage, med DAO op til  4-5 hverdage.

Hundefoder sendes mandage og torsdage om morgen kl. 8.00

Det er en forudsætning for at få leveret sine varer til sin bopæl, at købs/bestillingsnavnet kan findes tydeligt på adressen, enten på postkassen eller på døren, samt at du har indvilliget i (lavet en fuldmagt), at varerne må afleveres uden underskrift. Når vi sender foder er det ikke nødvendigt med en fuldmagt. Den får du automatisk ved at bestille foder i shoppen.

HUSK AT SKRIVE PÅ ORDREN HVOR VI MÅ STILLE VAREN – PÅ HVER ORDRE!

Hvis navnet ikke forefindes leveringsadressen, kan varerne risikeres at tages med retur.

Hvis du ikke ønsker levering på din bopæl, så leverer vi gerne varerne på din arbejdsplads, hos din nabo eller andet sted med normal adresse. Vi kan dog ikke alle steder levere til døren i boligkomplekser med dørsystemer o.lign.

Ved ombytning af tøj betaler køber returfragten, mens HP Hundefoder betaler for fragt af byttet vare. En byttet vare sendes når varen der skal byttes er modtaget.

Priser på HP Hundefoder.dk

Alle priser er inkl. moms.

Returret.

Der er 14 dages returret på alle varer, når emballagen er ubrudt.

Klagemuligheder

Forbrugere har 24 måneders klagerettigheder

Betalingsmuligheder:

Betalingsmetoder og selvrisiko ved misbrug
Vi accepterer MobilePay, VISA Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og Maestro.

Vi hæver ikke pengene før varerne bliver afsendt fra os. Der er ikke muligt at trække et større beløb end det du har godkendt ved købet.

Kontooverførsel
Vi tilbyder kunder fra Danmark og private kunder fra andre lande end Danmark, at betale med kontooverførsel. Det er vigtigt at understrege at denne betalingsform kun er tilgængelig efter forudgående aftale.

Vores konto er følgende:
Bank: Ringkjøbing Landbo Bank
Registreringsnummer: 7670 Kontonummer: 0003466583
SE nr.: 3346 3324

Ønsker du som erhvervskunde eller kunde i udlandet at betale via kontooverførsel, bedes beløbet blot overført hertil. Husk at oplyse evt. rekv. nr.

Sikker betaling
Du kan altid være sikker på at dine oplysninger er fortrolige og sikrede når du handler hos HP-Hundefoder.dk. Vi benytter os af et sikkert betalingssystem gennem ePay, godkendt af Teller (tidligere NETS).

Persondata politik

Registrering af navn og adresse
Ved bestilling af varer gemmer vi dit navn og din adresse i vores kundedatabase. Disse informationer bruges kun til at kunne levere dine produkter og senere i forbindelse med evt. reklamation. Hverken dit navn eller adresse bliver videregivet til 3. part.

Dine oplysninger bliver gemt på ubestemt tid, men du kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket. Send en mail til info@hp-hundefoder.dk med teksten “Slet mine persondata fra kundekartoteket”.

Logstatistik
Vi anvender logstatistik for at forbedre købsoplevelse på shoppen. Informationer der bruges anvendes udelukkende internt og ingen personfølsomme data bruges. Desuden anvendes Google Analytics som analyse program for at se antal besøgende på shoppen. Her kan ikke inddrages persondata – kun trafik. Vi anvender også Cookies for at forbedre kundeoplevelsen.

Nyhedsbrev
Er du tilmeldt nyhedsbrev, er det kun med dit personlige samtykke dette er sket. Oplysningerne om din mailadresse forbliver mellem dig og HP-Hundefoder.dk. Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. part.

Værneting er Roskilde.

Webshoppen er ejet og drevet af Hilmer Consulting, CVR. nr. 30225759