fbpx
  • ER DET HUNDEFODER FRA CSJ

    Jeg er på vej …

    Hundefoder fra CSJ - 100% naturligt hundefoder

CSJ HUNDEFODER – FORDI DIN HUND FORTJENDER DET BEDSTE

CSJ HUNDEFODER – DERFOR!

Alle typer CSJ hundefoder er 100% fri for kunstige farve, smags og konserveringmidler.

Desuden indeholder CP 18, 21, 24, 27 og 30 Glucosamin, Chondroitin og MSN til hunde, samt Omega 3 og 6 fedtsyrer.

CSJ’s produkter er udviklet og sammensat i tæt samarbejde med dyrlæger, urtespecialister og Englands førende ernæringsekspert. Resultatet blev en unik serie af naturligt produceret hundefoder, tilsat naturlægemidler og kosttilskud for at opfylde kravene til at få en sund og glad hund.

Ved kun at bruge topkvalitetsprodukter og naturlige ingredienser, er det omfattende sortiment af CSJ hundefoder blevet udviklet til at opfylde specifikke behov hos alle hunde i alle aldre – fra “idé” helt frem til “pension”.

UDVALGTE FORDELE VED CSJ HUNDEFODER:

– Rig på virkelige okse, kylling, lam eller laks
– Indeholder ingen genmodificerede ingredienser
– Produceret i England på DEFRA godkendte anlæg, der overholder strenge kvalitetskontroller og har sporingssystemer
– Ingen kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler
– Energirige ernæringer
– Meget velsmagende og letfordøjeligt
– Lidt affald – ingen lugt!
– Intet dyr er involveret i tests – bortset fra smagstest af vores egen hunde (og de har ikke noget imod!)

Ved et arbejde tæt sammen med mange kendte opdrættere, konkurrenter, trænere, store kennelejere og udstillere – såvel som adfærdsmæssige erhvervslærere, bliver CSJ’s produkter løbende overvåget og udviklet.

TOP SERIEN FRA CSJ – COMMAND PERFORMANCE (CP)

CSJ Command Performance er et Super Premium hundefoder baseret på protein fra fersk laks eller lam. Foderet har et højt indhold af Glucosamin, Chondroitin og MSM for vedligeholdelse af hundens led, samt forskellige urter for fordøjelsen og er særdeles velsmagende. MSM er et naturligt smertelindrende middel til at dæmpe f.eks. ømhed i bevægelsesleddene.

CSJ’s hundefoder er udviklet til arbejdende hunde, for at tilbyde dem optimale betingelser for et langt og sundt liv. Der ud over er fodret optimalt til hunde med allergi, maveproblemer, gigt eller ledplagede hunde.

– Command Performance er med til at give din hund de optimale betingelser for et langt og sundt liv til følge – selvom den er meget aktiv.

KVALITETSINGREDIENSER

Command Performance produceres i England på DEFRA godkendte anlæg, der overholder strenge kvalitetskontrol og sporingssystemer og er under løbende kontrol.

Command Performance indeholder ingen former for kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler, gluten, soya eller mælkeprodukter. Et rigtigt godt foder til hunde med allergi.

CSJ hundefoder til alle aktive hunde

KUN RÅVARER AF BEDSTE KVALITET!

URTER

Med focus på fordøjelse, godt helbred og godt immunforsvar, er følgende urter inkluderet.

LÆGESTOKROSE

Traditionel urt , stammer fra tørret skrællet rod fra lægestokrose. Når roden opblødes i vand svulmer den, og laver en gele, der når den passerer tarmsystemet, virker beroligende på maven. Hovedbestanddelen i lægestokrosen er “mucilage” som hos planter lagre energien. Teknisk set er mucilage som sukker.

PERSILLE

Persille er den rigeste grønsagsurt på kalium – et muskel mineral. Kalium stimulerer nyrerne til at fjerne affaldsstofferne. Det tilfører blodet energi, og giver en flot pels. Persille er ligeledes et næringsstof der hjælper på blodcirkulationen – indeholder jern, kobber, mangan, magnesium, calcium og vitamin A.

BUKKEHORN

Er appetitskærpende, og kan bruges hvis hunden har svært ved at tage på, og er godt for dens fysiske tilstand.

PEBERMYNTE

Forbedrer fordøjelsen.

ROSMARIN

Et naturligt konserveringsmiddel.

HELE HVIDE RIS

Hele hvide ris er en naturlig kilde. Et let fordøjeligt kulhydrat, som giver ekstra energi. Vidste du at hvide ris er lettere at fordøje end brune ris?

GLUCOSAMIN SULPHATE

Glucosamin sulphate er et naturlige stof (ekstrakt fra skaldyr) der hjælper med at opbygge og understøtte ledvæsken, opbygge ødelagt brusk i alle led, samt heling af ødelagte ledbånd. Læs mere om Glucosamin

HØJ KVALITETSFEDT

Modsat mange foderfabrikanter, som bruger billigt genbrugsfedt fra tidligere produktioner (æg, chips, etc.) og derefter filtrerer det, bruger CSJ kun det bedste, raffineret kyllingefedt. Dette top kvalitetsfedt tages fra skindet på kyllingerne. Herefter bearbejdes fedtet nænsomt. Det resulterer i en ren og let fordøjelig fedt, som giver en højere og større energi.

CHONDROITIN

Glucosamin er ofte forvekslet med Chondroitin, en substans der er vigtig til bl.a. vedligeholdelse af brusk, som mindsker stød i alle led. Chondroitin understøtter Glucosamin i dets opbyggelse og vedligeholdelse af brusken. Chondroitin er fremstillet af hajbrusk – og bruges i CP (Command Performance) foder. Læs mere om Chondroitin

MSM (METHYL SULFONYL METHANE)

MSM er et andet natur præparat fra Pinje bark. Test har bevist at MSM modvirker smerter, betændelse og allergier, og det kan anvendes som naturligt supplement i fodret. Udover at opbygge brusk i alle led, hindre MSM også nedbrydning af brusken. Læs mere om MSM

CIKORIE

Fremmer optagelse af vitaminer og mineraler.

PRÆBIOTIKA F.O.S. (FRUCTO-OLIGOSACCHARIDES) FIBRE

Fundet i store mængder i Cikorie roden. F.O.S. er kulhydrater som har samme egenskaber fibre, passerer ufordøjet gennem maven og tyndtarmen ud i tyktarmen, hvor den nedbryder bakterier og vedligeholder flora balancen i tarmen. Simpelt sagt fremmer F.O.S. tarmsystemets optagelse af foderet, og mindsker dermed også afføringsmængden.

Vidste du at ? … et sundt og godt helbred øger optagelsen af næringsstoffer og mineraler. Normalt optages ca. 20-30% af fodrets calcium i kroppen. med et godt helbred øges optagelsen op til 70%.

ÆG PULVER.

Her bruges ikke kun æggehviden, men hele ægget – både hvide og blomme.

YUCCA

Et naturprodukt fra Sydamerika, der mindsker lugten i afføringen.

CHELATED MINERALER

Chelated mineraler optages nemmere i kroppen og holder længere.

OMEGA 3 OG 6 ESSENTIELLE FEDT SYRER.

CSJ kender vigtigheden af den korrekte blanding af essentielle fedt syrer, der giver en flottere pels og samtidig forbedrer hundens immunforsvar. Der er tilsat fiskeolie for at opnå det korrekte forhold 6:1.